Uvjeti korištenja

Kako je Gugalaga besplatan servis, u koji je uloženo mnogo neplaćenog rada i u potpunosti je financirana iz dobre volje nekolicine ljudi, nadamo se da će vam biti od koristi, te da ćete širiti dobru riječ o Gugalagi.

Svaki korisnik otvaranjem web stranice gugalaga.com u svom internet pregledniku neosporivo prihvaća ove uvjete korištenja.

Osnovni uvjeti

Gugalaga je namijenjena kao izvor informacija roditeljima ili onima koji to planiraju postati.

Osnovna namjena Gugalage je pokušati pomoći roditeljima pronaći i odabrati vrtić.

Informacije i materijali korišteni za izradu Gugalage dobiveni su iz javno dostupnih izvora (službene web stranice vrtića i grada Zagreba), kao takve su obrađene i prezentirane u novom obliku.

S obzirom da jedan dio informacija (ocjenjivanje i vrednovanje vrtića) dolazi od samih korisnika Gugalage, uputno je provjeriti činjenice prije konačne odluke o odabiru vrtića.

Stavovi i mišljenja izraženi u komentarima korisnika Gugalage nisu službeni stav ili mišljenje osoba koje upravljaju i održavaju Gugalagu, već predstavljaju osobna mišljenja i stavove korisnika koji su upisali komentare.

Gugalaga, odnosno osobe koje su je kreirale, te osobe koje održavaju Gugalaga web servis niti u kojem slučaju ne mogu i neće odgovarati za bilo kakve posljedice koje mogu nastati iz korištenja ove web stranice (gugalaga.com) i servisa koje ona pruža.

Komentiranje i rasprave

Komentari prikazani na Gugalagi imaju za zadatak kvalitetno i korisno informirati zajednicu koja koristi servis Gugalage. Zabranjeno je iznošenje prostih, neistinitih i uvredljivih komentara o vrtićima. Isto tako nije dopušteno niti prepiranje sa drugim korisnicima Gugalage putem komentara. Svi komentari koji se protive ovim uvjetima korištenja biti će trajno obrisani.

Dodatni uvjeti

Gugalaga prati statistiku posjećenosti, te u sklopu toga može postaviti kolačiće na vaše računalo.

Isti kolačići mogu biti korišteni kao identifikacija korisnika koji se vraćaju na gugalaga.com.

Informacije koje Gugalaga prikuplja od korisnika predmet su tajnosti i ne otkrivaju se trećim stranama, već se pomno čuvaju u bazi podataka Gugalage, koja je zaštićena jakom enkripcijom podataka.

© 2023 DP | Plehatron